Vissers Juwelier

Vissers Juwelier

Vissers Juwelier is een bekende juwelierszaak gelegen in het hart van de stad. Met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar, heeft Vissers Juwelier een uitstekende reputatie opgebouwd als dé plek voor kwalitatieve sieraden en horloges.

Assortiment

Het assortiment van Vissers Juwelier is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze diamanten ring, een elegant horloge of een uniek handgemaakt sieraad, bij Vissers Juwelier vind je het allemaal. Het team van ervaren juweliers staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Enkele populaire merken die je bij Vissers Juwelier kunt vinden zijn:

  • Rolex
  • Cartier
  • Tiffany & Co.
  • Chopard
  • Piaget

Naast deze bekende merken heeft Vissers Juwelier ook een eigen collectie, waarin vakmanschap en creativiteit samenkomen. Deze unieke stukken zijn met veel liefde en passie ontworpen en vormen een prachtige aanvulling op het assortiment.

Service en vakmanschap

Bij Vissers Juwelier staat service en vakmanschap hoog in het vaandel. Het team van juweliers en goudsmeden heeft jarenlange ervaring en expertise in het vak. Of je nu een sieraad wilt laten repareren, een horloge wilt laten onderhouden of een persoonlijk sieraad op maat wilt laten maken, bij Vissers Juwelier ben je aan het juiste adres.

Daarnaast biedt Vissers Juwelier ook een uitstekende after-sales service. Mocht er iets mis zijn met je aankoop, dan zorgen zij ervoor dat het probleem snel en professioneel wordt opgelost. Klanttevredenheid staat bij Vissers Juwelier altijd voorop.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vissers Juwelier hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en werken alleen samen met leveranciers die voldoen aan strenge ethische normen. Daarnaast steunt Vissers Juwelier diverse goede doelen en initiatieven die zich inzetten voor een betere wereld.

Door te kiezen voor Vissers Juwelier, draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar lever je ook een bijdrage aan een duurzamere en rechtvaardigere samenleving.

Locatie en openingstijden

Vissers Juwelier is gevestigd aan de Hoofdstraat 1 in het centrum van de stad. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Op donderdagavond is er koopavond en blijft de winkel open tot 21:00 uur. Op zondag is Vissers Juwelier gesloten.

Je kunt ook altijd een kijkje nemen op de website van Vissers Juwelier voor meer informatie over het assortiment, de services en de actuele openingstijden.

Conclusie

Vissers Juwelier is dé plek voor kwalitatieve sieraden en horloges. Met een divers assortiment, uitstekende service en vakmanschap, en aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, is Vissers Juwelier een juwelierszaak die zich onderscheidt. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos sieraad of een uniek handgemaakt stuk, bij Vissers Juwelier vind je altijd iets bijzonders.

Plaats een reactie

Dumas juwelier

Schitter in stijl, vind jouw perfecte juweel.
Ontdek de pracht van juwelen, jouw tijdloze verhaal.

.

Begin zoektocht